avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de viol

Buna ziua! Doi prieteni au fost acuzati de viol si lipsire de libertate,cu o fata de 16 ani.Acestia s-au intalnit la coltul strazii in cartier si au mers toti 3 (2 baieti si fata) La unu din acestia acasa.A mers de buna voie,si odata ajunsi acolo au consumat alcool si tigari,Si s-au ametit.Fata a cerut sa intretina relatii sexuale,sex anal,cu amandoi.Una din fanteziile ei era sa fie batuta in timp ce o facea,si i-au ramas vanatai pe fund.In acea seara a intrat si pe mess si a facut si baie la baiat acasa.Dimineata la 7 au plecat toti 3 si de la poarta fata a fost preluata de alti baieti,si nu a ajuns acasa pana la 12 dupa-amiaza,ramanand cu alti baieti.A doua zi a mers la familia ei si a zis ca a fost violata si acestia au anuntat imediat politia si au dus-o la spital.Bunica fetei cica a dat bani grei pentru certificate medico-legale.Acum cei 2 baieti sunt in arest preventiv.Fata e influentata de bunica si mama ei sa strige sus si tare ca a fost violata,pe cand la altii zice ca nu e adevarat si cerea sa fie luata de sotie de unu din cei 2 [ ] Ce e de facut?Cum ar putea iesi baietii de acolo?Cat ar lua

pedeapsa?Va multumesc mult



Motiv editare: detalii fara relevanta .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 16:34, 25 Mai 2012
E puţin plauzibilă varianta prezentată de dvs, ca dovadă că cei doi băieţi sunt arestaţi preventiv.
Pedeapsa e între 5 şi 18 ani. Art 197alin 2, lit a.Codul penal.
in ce sens a fost preluata ?
nu cumva cei 2 au dat-o mai departe ?
e putin probabil ca in conditiile expuse de dvs cei 2 au fost arestati.
conteaza foarte mult in ce coinditii a plecat a doua zi de dimineata si ce s-a intamplat dupa.
La 16 ani fata a cerut sa intretina acte sexuale cu cei doi si sa fie batuta? Destul de convenabila varianta expusa pt a nu raspunde penal baietii.

Certificatele medico-legale nu se elibereaza precum o adeverinta la medicul de familie, acestea nu se obtin pe bani deoarece sunt eliberate de institute de medicina serioase care vin in ajutorul aplicarii legii, iar constatarile de pe aceste certificate se fac dupa o examinare atenta a persoanei de catre medici legisti.

Daca se va demonstra savarsirea faptei, cei doi vor primi ani grei pt aceste fapte. Sa isi ia avocati.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
ContSters178374, utilizator
Nu au dat`o mai departe...Au iesit deoarece trebuiau sa mearga la lucru si fata trebuia sa ajunga acasa.Si ceilalti baieti care au preluat-o de la poarta sun tprieteni cu ea.Si cu baietii cu care a intretinut relatii sexuale si-au luat la revedere frumos...Mie personal mi-a zis ca nu a fost obligata sa faca nimic fortata,dar bunica si mama fetei nu vor sa o asculte pe ea,si aveau si ciuda pe cei 2 si acum e chita lor sa ii infunde...
daca ea avea fantezii sa fie batuta, ei chiar trebuiau sa o bata? prostia se plateste iar niste vanatai pot face diferenta iar daca sunt in arest preventiv se pare ca nu prea au fost crezuti.

Nici eu nu as crede ca ei au fost sfinti si ea a venit cu toate ideile. Incercati sa convingeti fata sa nu minta in fata judecatorului, ca pana la urma nu bunica va vorbi in fata judecatorului.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
spike00spiegel, utilizator

Alte discuții în legătură

Politistul a fortat martorii sa dea declaratii false si impreuna cu procurorul vor sa ascunda adevarul ginaiuliana202014 ginaiuliana202014 Buna ziua!sotul meu se afla in arestul preventiv IPJ [editat] pentru acuzatiile: viol,sechestrare , lovire si proxenetism de 2 luni si 2 saptamani din cauza ... (vezi toată discuția)
Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)