avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat vs ansamblurile rezidentiale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat vs ansamblurile rezidentiale

Buna ziua
Din 2009 si pana in 2011, am avut control de fond, rambursari de TVA aproape lunar, datorita investitiei in curs ,,ansamblu rezidential X''.
Desi am deschis discutia in legatura cu obligativitatea casei de marcat, mi s-a spus ca e obligatorie doar la comertul cu amanuntul si prestari servicii catre PF.
Acum, GF imi da amenda si suspenda activitatea pentru ca nu am casa de marcat.
Trebuie sau nu casa de marcat pentru vanzarea catre PF a apartamentelor construite, incasarea ratelor si a utilitatilor, acestea din urma fiind refacturate ???#-o

Alte discuții în legătură

Vanzare marfa catre pf simecomed simecomed Suntem producatori de material izolant. A aparut un client PF care nu vrea sa-si dea CNP-ul pt intocmirea facturii. Suma este de 10.000 lei, plafonul PF-PJ se ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)
Inacasare cu factura de la persoane fizice matei.l matei.l buna ziua, Am urmatoarea situatie. am un studio foto unde as vrea sa desfasor un training de fotografie. aceasta nu este activitatea primcipala, ... (vezi toată discuția)