avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ANUNT IMPORTANT - Incepand cu data de 20.06.2012,ora ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ANUNT IMPORTANT - Incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata

Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.331 si 331 bis din 16 mai 2012, a fost aprobata Procedura de implementare a Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.

Incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00, timp de 5 zile, pana la data de 24.06.2012, ora 20.00, va fi activ pe site-ul www.aippimm.ro formularul de preselectie(Anexa nr.3 la procedura programului),in cadrul Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata. Aplicantii vor putea completa formularul de inscriere on line pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul:[ link extern ] /.

Sursa AIPPIMM

Detalii privind programul cititi aici:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:06, 21 Iunie 2012
Avand in vedere ca in Procedura de implementare a Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, aprobata prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii nr.147/04.05.2012, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.331/16.05.2012, primeaza accesul la finantare conform principiului ``primul venit - primul servit``, indiferent de punctajul minim obtinut in urma evaluarii planului de investitii, acest fapt conducand la defavorizarea celor care nu se inscriu pe primele pozitii dar obtin un punctaj mai bun datorita unor rezultate favorabile (crearea de locuri de munca, durabilitate, sustenabilitate, etc.), se va modifica Punctul 7, subpunctul 7.2, litera b), din Procedura.

Prin decizia cu numarul 186/31.05.2012, emisa de catre presedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Razvan Ioan Taras, se va modifica Procedura Programului, astfel incat finantarea planurilor de investitii admise din punct de vedere administrativ si al eligibilitatii si care in urma evaluarii a obtinut minim 75 de puncte, conform grilei de evaluare, se va face in ordinea punctajului obtinut in urma evaluarii si in limita bugetului alocat. La punctajele egale, va prevala numarul de inregistrare on-line.

Decizia va fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I si va intra in vigoare la data publicarii.

Sursa: AIPPIMM
Felicitari pentru completare:)
meeerci:)

Comunicat de Presă
14.06.2012

Procedura Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, simplificată pentru a accelera accesul la finanţare


La propunerea reprezentanţilor mediului de afaceri, Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii a simplificat Procedura de implementare a Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, aprobată prin Decizia preşedintelui Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii nr.147/04.05.2012, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.331/16.05.2012,
Având ca principal scop accelerarea şi intensificarea accesului la finanţările oferite de către AIPPIMM şi datorită numărului mare de sesizări cu privire la complexitatea peste medie a planului de investiţii, întocmirea acestuia necesitând un timp indelungat, preşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Răzvan Taraş a dispus modificarea Anexei nr.8, prin simplificarea Planului de Investiţii şi a Anexei nr.14, referitoare la Grila de evaluare a planului de investiţii.
Decizia numărul 243/13.06.2012, privind simplificarea procedurii, emisă de către preşedintele AIPPIMM, va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I şi va intra în vigoare la data publicării.

Pentru mai multe detalii, accesati www.aippimm.ro


sursa AIPPIMM
ANUNT IMPORTANT COMERT 2012

Având în vedere numărul mare de sesizări cu privire la imposibilitatea încadrării corecte a bunurilor achiziţionate legate de spaţii, echipamente, utilaje necesare activităţilor de agrement aflate în legătură directă sau complementară cu activităţile codului CAEN pe care se accesează Programul (ex: saune, piscine,etc.), prin decizia preşedintelui nr. 247/18.06.2012 procedura programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă se modifică, în sensul eliminării acestei activităţi/cheltuieli din categoria activităţilor/cheltuielilor eligibile în cadrul Programului.


Sursa [ link extern ]
mie imi casunase (sa-mi "dea" guvernu' miliardu' pentru "modernizare comert") pe...

i) achiziţionarea de mijloace de transport marfă, mijloace de transport care să se încadreze în subgrupa 2.3.2.1.4. din Hotărârea Guvernului nr. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe, cu modificările şi completările ulterioare, pentru activităţile specifice activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi aflate în legătură directă sau complementară cu activităţile codului CAEN pe care se accesează Programul;
(PROCEDURA - ANEXA PS-04.02 Revizia 1)

dar la subgrupa 2.3.2.1.4. din Hotărârea Guvernului nr. 2139/2004 ia uitati-va ce gasim:

2.3.2.1.4. – motociclete si biciclete:stunned:

[ link extern ]

si astfel m-am lasat (am renuntat la "modernizare" cu "ajutorul" statului).

Alte discuții în legătură

Fondul mihail kogalniceanu pantial pantial am un magazin mixt in mediul rural si doresc sa il dezvolt, mai precis am nevoie de un spatiu modern, cum ma pot ajuta pe mine aceste fonduri si daca le pot ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Buget suplimentat pentru trei programe implementate de aippimm! Daniela Bolog Daniela Bolog Comunicat de Presă 17.09.2012 Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii vine în sprijinul ... (vezi toată discuția)