avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna ziua

Daca o persoana a terminat facultatea in iulie a ramas insarcinata in luna mai. Si-a depus actele pentru somaj in septembrie acum. Ea poate beneficia de concediu prenatal de 126 de zile conditie in care somajul se va stompa si se va relua dupa cele 24 de luni in care va intra in concediu de crestere copil? Care este legislatia?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului catalin818 catalin818 Buna seara!Sunt profesor debutant, absolventa a facultatii in anul 2010.In iulie 2010 am obtinut un post de suplinitor pt anul 2010-2011 de limba romana, in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)