avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de viol ?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de viol ?!

Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El sustine ca e nevinovat si a acceptat sa sustina testul poligraf...inca nu avem rezultatul final dar politistul ne-a spus sa stam linistiti ca el crede ca o sa fie bine...
In aceste 6 luni noi ne-am mai intalnit si comportamentul fetei era absolut normal...chiar si in fata lui....nimeni din familie nu a observat vreo schimbare in comportamentul ei...
Noi nu putem comunica...dar desi noua ni s-a spus sa asteptam 2 zile pt. rezultatul testului rudele m-au sunat si mi-au spus ca ei au fost informati ca a iesit vinovat la testul cu poligraf,si asta dupa o ora de la sustinerea lui...e posibil???
Ei sustin ca au scos recent un certificat medico-legal prin care reiese ca fata
nu a mai intretinut relatii in ultimele 6 luni si ca ar fi virgina dar are o dilatare a himenului de 3-5 cm!!!!(e oare posibil?)
Sunt disperata deoarece nu am trait astfel de situatii si nu stiu la ce ne putem astepta si mai ales ce putem face







Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:41, 2 Octombrie 2012
Sunt necesare şi alte probe pentru a se corobora cu rezultatul testului poligraf .După trecerea a 6 luni , este cam greu, deoarece nu mai pot fi prelevate probe biologice, nu mai pot fi constatate eventuale urme de violenţă pe corpul victimei , etc.
Dar acest lucru nu înseamnă că nu va putea fi tras la răspundere penală dacă din cercetările efectuate va reieşi că fapta a fost comisă de către fiul dvs.
Parerea mea e ca este absolut necesar sa angajati un avocat in cauza.
domnule avocat acum in acest moment fiul meu mi-a marturisit ca el nu si-a inceput inca viata sexuala.Pot merge cu el la medicina legala sa ne elibereze o dovada in acest sens sau trebuie mers la orice medic specialist?.Daca baiatul nu a avut pana in prezent relatii sexuale pot demonta aceste false acuzatii?
Fara avocat ar putea.ajunge la inchisoare si daca e nevinovat si risca pe putin 7 ani.
Avocatul va poate indruma si catre experti si poate sa traga concluzii.
Actul medico-legal este deosebit de important in cazul dvs.
Nu am inteles de ce s-a facut plangerea dupa 6 luni de.la presupusul moment al comiterii faptei.
Nu trebuia sa accepte testul poligraf dar acum niciun avocat nu va mai poate ajuta ca sa.intoarca timpul.inapoi.
Fiind vorba despre un dosar penal, mai ales daca s-a efectuat si testul poligraf, trebuie consultat dosarul neaparat.

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)