avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie aprobata fara plata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie aprobata fara plata salariului

Mi-am dat demisia dupa ce am dat un preaviz de 2 saptamani de la magazinul unde am lucrat ca vanzatoare pe un salariu de 650 net fara zile libere fara zile de sarbatoare fara compensatii program de lucru de 8 ore zilnic Am lucrat timp de 3 luni si15 zile Dupa 2 saptamani de cand am inceput serviciul mi s-a facut inventar si am preluat gestiunea dupa trei luni de munca mi s-a facut inventar si a reiesit un minus de 52milioane la o vanzare medie de 1000 de ron pe zi Eram angajata cu inca 2 fete Nu am vrut sa accept rezultatul si am venit din proprie initiativa si am luat actele l-a mana si a iesit suma de 1250 ron netrecuta la iesiri Deci a mai ramas un minus de 40 milioane.Precizez ca a intrat si a iesit marfa din magazin fara forme legale si situatia asta nu am putut sa o verific .Ce pot face sa-mi iau salariul pentru luna lucrata pentru ca eu nu am gresit in nici un mod.De cand m-am angajat nu am semnat nimic in afara de demisie.Va multumesc Sandy
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 4 Noiembrie 2012
De cand m-am angajat nu am semnat nimic in afara de demisie.


Sa intelegem ca nici c.i.m. nu ati semnat?
Faceti o adresa/scrisoare catre ITM in care povestiti ce va nemultumeste, ce considerati ca e ilegal.
Daca nu ati avut c.i.m. , este posibil sa fiti sanctionata contraventional de catre ITM pentru munca la negru ...
Cum putea sa-si dea demisia daca nu avea c.i.m. ?:-/
Daca cititi mesajul initial este specificat ca : De cand m-am angajat nu am semnat nimic in afara de demisie. .. prin urmare, exista posibilitatea sa nu fie semnat c.i.m.

Alte discuții în legătură

Nu am primit salariul IuLiKSb IuLiKSb Buna. am si eu o problema.Este primul meu voc de munca si deja am intampinat probleme la care nu m-as fi astptat. M-am angajat l un magazin in mall-ul din ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)