avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat prin efractie

As dori sa stiu cum e posibila demonstrarea coruptiei la procurori si judecatori daca petitiile facute la DNA si CSM sunt readresate catre tribunalele si parchetele care au emis ordonantele la care se refera petitia.Mai pe scurt o banda organizata de 6 persoane toti cu mai multe abateri si cercetati in mai multe dosare penale,implicati in mafia lemnului si al fierului vechi au furat un autoturism pe care l-au vindut la fier vechi.Autorii principali unul dintre ei care a condus masina neinmatriculata ,fara permis si cu numere false obtinind permisul in perioada cercetarilor penale,si un altul care a cumparat si vindut masina fara documente incitaind pe ceilalti ca le plateste si ca le da motorina daca le trage masina la containerul de fier vechi dl. procuror i- a scos de sub urmarirea penala,fapt aprobat si de procurorul superior si de judecator care nu a tinut seama de noile probe aduse la dosar a dat sentinta definitiva de NUP.Daca am documente,declaratiile lor proprii care se combat sunt diferite si cu fals in declaratii cum pot combate acest triunghi suspicios daca plingerea se readreseaza tot lor?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: PoppM , utilizator 00:13, 5 Decembrie 2012
Daca au furat autoturismul e neclar daca s-a dat NUP.

Depinde insa si de ce masina era vorba.
Vad ca ati parcurs mai multe cai in dovedirea "mafiei" (memorii la DNA, CSM) si considerati ca inca nu vi sa facut dreptate. Poate ca avocatul dvs.are in vedere o anume strategie in dovedirea celor sustinute de dvs.si inca exista sanse sa se remedieze situatia in care va aflati.
Mai raman 2 variante:
1. dupa ce epuizati toate caile de atac din Romania, sesizare la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (conditia pentru a sesiza Curtea, este ca dvs. personal sa va fi fost incalcat un drept)
2.sa va spuneti of-ul in presa sau sa ajungeti la o emisiune de profil la TV.....si poate asa se autosesizeaza vreun organ abilitat.
Buna seara problema e ca la recursul facut la NUP dat de procuror a fost respins si de procurorul superior si in instanta de judecator cu sentinta definitiva.Masina nu e de o valoare cine stie cit de mare un [editat ] , dar modalitatea in care au actionat in banda organizata , ziua in amiaza mare 6 persoane care au intrat prin efractie intr-un garaj tractatind masina fara roti pe drum public sfidind orice lege si regula de bun simt.Nu sunt la prima abatere sunt toti cu mai multe abateri implicati in mafia lemnului si al fierului vechi.Avocatul care il am nu-mi raspunde la telefon si cu mare greu la mailuri.Practic nu stiu prea multe nefiind in zona.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Buna seara din pacate strategia avocatului meu este numai de a-si primi onorariul care este achitat integral,nu-mi raspunde la telefon si cu mare dificultate la emailuri practic nefiind in zona nu stiu prte multe.NUP-ul a fost atacat de mine personal si respins de procurorul superior si de judecator in sentinta definitiva.Imi puteti sugera va rog un profil tv sau un ziar mai serios?Va multumesc
Nu va recomand un post anume de televiziune. Contactati redactia de stiri de la televiziunile cu rating mare si discutati cu fiecare in parte. Daca ii intereseaza cazul il vor prelua. Cu ziarele la fel...discutati cu jurnalistii de social.

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)
Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca un raspuns ignorant al csm ? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele ... (vezi toată discuția)