avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturi cu stocuri pe numele altei pers. decat cel al ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturi cu stocuri pe numele altei pers. decat cel al societatii

Am un client care a achizitionat produse de infrumusetare din Marea Britanie, pe care ulterior le-a folosit in salonul sau. Facturile au fost facute inainte sa se deschida salonul, ca societate si problema este ca unele sunt pe numele firmei, dar este folosit decat numele, ca nu exista trecut cod fiscal sau adresa din Romania, si unele sunt pe numele altei persoane care nu are nici o legatura cu firma. Intrebarea mea este: cum sa le inregistrez in contabilitate si ce document justificativ sa intocmesc ca sa stea la baza inregistrarilor contabile? (este neplatitor de TVA- as dori sa ma ajutati si cu inforamtiile despre regimul de TVA in cazul asta)
Si pe deasupra a mai cumparat si obiecte de inventar de valoare mare care le utilizeaza in salon, dar tot pe numele lui. Colac peste pupaza , ca nu mi face destule boacane, a cumparat ceva pe numele firmei si mi le plateste cu cardul personal.
Cum sa le inregistrez in contabilitate?

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort constanta2009 constanta2009 Sunt divortata din anul 2008. La momentul respectiv nu am facut partaj cu fostul sot. In timpul casniciei am contactat un imprumut de nevoi personale, un card ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru rodia rodia In situatia in care se inchide un punct de lucru(este vorba de un salon de infrumusetare) cum se procedeaza cu materialele care au ramas in stoc? Se face ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli fara documente justificative popageorgeta popageorgeta buna ziua, daca un PFA lucreaza intr-un salon de cosmetica si presteaza si servicii de machiaj iar produsele folosite la machiaj nu le are achizitionate pe ... (vezi toată discuția)