avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu retinere de permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu retinere de permis

BUNA ZIUA. IN URMA CU CATEVA ZILE MI S-A RETINUT PERMISUL PE 2 LUNI IN URMA UNUI ACCIDENT PENTRU FAPTUL CA AM PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI SI AM INTRAT PE CONTRASENS SI AM LOVIT O MASINA DE POLITIE CARE ERA PARCATA(STATIONATA) IN AFARA CAROSABILULUI REGULAMENTAR. UN PRIETEN A AVUT UN ACCIDENT SIMILAR IN VARA LOVIND O MASINA PARCATA NERETINANDUISE PERMISUL.
DIN CATE STIU PENTRU TAMPONARE NU SE IA PERMISUL....
PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG CU UN SFAT FIINDCA AM NEVOIE DE PERMIS.
VA MULTUMESC DEOSEBIT SI VA UREZ SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU FERICIT.

Alte discuții în legătură

Dauna totala -ma pot indrepta impotriva celui vinovat de producerea accidentului? Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Am urmatoarea problema: o masina , parcata pe carosabil, a fost lovita in plin de un alt autoturism care venea cu viteza foarte mare din sens ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)
Ce verdict vedeti in cazul urmatorului accident rutier? georgianaflorina georgianaflorina Ce verdict vedeti in cazul urmator (pentru soferul care a pierdut controlul volanului)? Carosabil alunecos, cu mazga. Viteza - 90km/h in afara localitatii - ... (vezi toată discuția)