avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

Stimati colegi..va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt la inceput de cariera si am o nelamurire....Un client m-a rugat sa-i recuperez taxa auto platita.Din cate stiu va trebui sa fac actiune impotriva Administratiei finantelor publice din zona.Va trebui initial sa ma adresez acestei institutii cu o cerere privind restituirea taxei si ulterior cand primesc refuzul pot sa fac cerere de chemare in judecata la instanta?....Sau pot sa fac cererea direct la instanta???Va multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare dec 2010 horace2009 horace2009 Buna ziua, am achitat in data de 8 dec 2010 taxa de prima inmatriculare in jud. Ialomita. Vreau sa fac demersurile pentru recuperarea acesteia.. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)