avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... planificare concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

planificare concediu de odihna

este corect ca planificarea concediului de oihna sa se faca si in mai multe etape?fiecare salalriat are de luat cate 21 zile in 2013. pot face o etapa de 10 si una de 11 zile?
Cel mai recent răspuns: Cata2013 , utilizator 13:47, 2 Septembrie 2016
Bineinteles. Codul muncii, art. 148
În cazul în care programarea concediilor se face
fracționat, angajatorul este obligat să stabilească programarea
astfel încât fiecare salariat să efectueze într-un an calendaristic
cel puțin 10 zile lucrătoare de concediu neîntrerupt.

Sa tineti cont ca programarea pentru 2013 trebuia facuta pana cel tarziu la 31.12.2012.
ITM verifica asta.
Puteti face o programare fractionata a CO , numai ca o fractiune va trebui sa fie de minim 10 zile lucratoare ...
Art.148 alin 5 din codlul muncii prevede in mod expres posibilitatea anagajatorului de a acorda concediul de odihna fractionat,programarea acestuia facandu-se in aceasta situatie a.i fiecare salariat sa efectueze intr-un an calendaristic cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.
ok.va multumesc mult
Buna ziua, Am control de la itm ,la o firma infiintata in luna aprilie 2016 si cu salariati de la infiintare ,imi cer planificarea concediilor pe anul 2016.Stiu ca programarea se face pana la sfarsitul anului calendaristic pentru anul urmator, dar cum fac in cazul de fata?

Alte discuții în legătură

Co anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune , va rog, in cazul concediului de odihna, anagajatii nu doresc sa ia cate 10 zile odata din co, cum prevede codul muncii (cel ... (vezi toată discuția)
Planificare concediu de odihna lorefaur lorefaur Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: O societate stabileste impreuna cu angajatii sai, in luna februarie a.c., concediul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o întrebare legată de planificarea concediilor ... Carmen_1982 Carmen_1982 Buna seara, Am o întrebare legată de planificarea concediilor de odihna pe anul 2024: până anul acesta programarea s-a făcut individual, dar pt anul ... (vezi toată discuția)