avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import marfa din Republica Moldova
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import marfa din Republica Moldova

Buna ziua,
Pentru a importa marfa din Republica Moldova am nevoie de acea autorizatie de importator, dar pe cererea de autorizatie se cer datele contractului de importare. Eu nu am un astfel de contract, vreau sa merg la moldoveni, sa cumpar marfa (alimente, tigari) pe factura si sa le pot vinde aici. Puteti sa ma invatati ce anume am de facut ca PFA?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Import marfa din republica moldova marina-maria marina-maria Buna ziua! Vreau sa incep o afacere de import alimente din Moldova, pe care sa le vand prin SRL-ul meu, sau ca PFA. Pot eu cumpara marfa pe factura, sa o aduc ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta dana_toader dana_toader Buna ziua, Am urmatoarea speta: O societate din republica Moldova incheie un contract de vanzare cumparare cu o societate din Romania (cu sediul in judetul ... (vezi toată discuția)
Facturare catre persoana fizica din rep. moldova ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am de efectuat o vanzare la o persoana fizica din Republica Moldova. Pot sa facturez in lei si sa imi plateasca tot in lei ? Factura o emit fara tva? El vine ... (vezi toată discuția)