avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal la politie

Am un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si este la Politie din 25.11.2008. Cam cat mai poate dura instrumentarea dosarului pana ii da drumul la procuratura ? Eu cand ma duc la ei ma amana tot timpul. Pot sa fac ceva in legatura cu asta ? Multumesc !
Puteti angaja un avocat ca sa studieze dosarul si sa afle in ce stadiu al lucrarilor se afla.Puteti intra in audienta la Seful sectiei de politie sau la seful ierarhic superior inspectorului de la cercetari penale care se ocupa de cazul dvs. si solicita informatii sau dupa caz urgentarea cercetarilor.

Av. Cermak Iuliana
Am avocat dar a spus ca nu are ce sa faca ca sa urgenteze problema pana nu ajunge dosarul la parchet. Eu mai trebuie sa mai dau o declaratie tipizata si cu acest motiv imi amana dosarul ca sa ii dea drumuldin politie.Am fost sa dau declaratia de cateva ori dar nu este politaiul la servici sau este la parchet sau audiaza sau alte motive si spune ca nu are timp.
Eu zic ca nu are sens sa va grabiti.
Graba strica treaba.
Si cu ce va ajuta daca va grabiti?

avocat Claudiu Lascoschi
Pai domnule avocat cum de ce se grabeste e corect sa stai un an poate chiar 2 sa fi trimis in judecata daca e cazul si sa-ti fie anulat permisul,dupa care mai astepti 1 an sa dai examen.Nu e corect deloc.Asta e justitia corupta din tara asta europeana.

,,TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"


ROMANIA TE IUBESC DOAR ATAT..........#-o
Eu ma gandeam ca poate nu veti fi trimis in judecata.
Daca nu ati facut accident se poate mai ales daca aveti si avocat angajat.
Daca ii grabiti ii enervati si va trimit in judecata.Asta era ideea si de aceea zicem sa nu va grabiti.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, alcool Adrian.Craciun Adrian.Craciun In data de 1 mai 2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.59 in aerul expirat , respectiv 1.45 cu 1.35 in ... (vezi toată discuția)