avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-au luat bani din casierie fara nici un act !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-au luat bani din casierie fara nici un act !

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema:am fost instiintat de catre administrator ca presedintele asociatiei de proprietari a luat suma de 1050 de lei din casierie fara nici un fel de document justificand ca trebuie sa remunereze avocatul asociatiei.Nu stim cum sa procedam,daca v-ati confruntat cu asemenea situatie va rog frumos sa imi dati si mie un sfat cum ar trebui sa procedez.Va multumesc!
Ca sa plateasca avocatul ar trebui sa prezinte un contract de asistenta juridica si sa prezinte factura, apoi sa faca plata contra chitanta.
Poate e o greseala de abordare, asteptati sa vedeti daca aduce actele justificative.

Intrebarea e: cum de a avut acces presedintele la banii asociatiei? Casieria asta este "o cutia milei" din care ia fiecare dupa cum il taie capul?
Doamna aveti mare dreptate cu "cutia milei",din pacate se pare ca da este si ia fiecare dupa capul lui,administratorul este cam bleg si fricos si probabil de frica nu i-a pus la indoiala actiunea presedintelui de a lua bani sa plateasca avocatul,dar administratorul zice ca nu i s-a prezentat nici un act justificativ si cu atat mai putin chitanta :( ....acum dupa ce a luat bani si l-a platit ce ar trebui facut?
Depinde si cand s-a petrecut fapta..:)
Daca a fost ieri, atunci mai asteptati un pic, daca s-a petrecut acum o saptamana, e cazul sa-l trageti de maneca, iar daca s-a intamplat acum 2saptamani si nu da semne de raportare, atunci faceti-i o plangere penala. O sa pice si administratorul cu el, dar....deh, cand esti administrator, nu trebuie neaparat sa fii zbir, dar macar responsabilitatea banilor trebuie s-o ai.
Personal nu i-as acorda mai mult de 3 zile, sa faca ce-o sti, ori documentul, ori banii.
Au trecut doua saptamani deja din pacate ....
Inhatati-l, ca mai e pe-aici un subiect asemanator cu un presedinte care s-a imprumutat de la asociatie cu vreo 8000 lei sau 80.000, ca n-am inteles prea bine, pe motiv ca plateste facturile de RADET si.... de-atunci au trecut 4 ani.

Deci, gata, umflati-l! :)

Alte discuții în legătură

Mod de lucru presedinte Zenoval Zenoval As dori un raspuns ferm la un anumit mod de a-si indeplini atributiile, ale unui presedinte de asociatie de proprietari.Atribuie contracte unor firme de ... (vezi toată discuția)
Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Dispoziþia de platã/încasare Laura Ciobeica Laura Ciobeica Care este reglementarea legala care indica modul de utilizare, circuitul si gestionarea dispozitiilor de plata si incasare? Aceeasi reglementare se aplica ... (vezi toată discuția)