avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Convocarea Adunarii Generale a Creditorilor Obligatari
Discuție deschisă în Executare silită

Convocarea Adunarii Generale a Creditorilor Obligatari

Buna ziua,

Am o intrebare legata de o speta mai specifica.

Speta: sunt detinatorul unor obligatiuni emise de o administratie locala, listate la Bursa de Valori Bucuresti. Detin 20% din totalul emisiunii, iar primaria respectiva nu a platit ultimele rate; orice incercare de a rezolva pe cale amiabila problema a esuat.

Intrebare: cum pot convoca Adunarea Generala a Creditorilor Obligatari? se poate face acest lucru pentru o administratie locala?

Legi care acopera aceasta speta: Legea 273/2006 a finantelor publice, Legea 297/2004 privind piata de capital

Multumesc pentru raspunsul oferit. As aprecia si o motivare a raspunsului.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
rlefter, utilizator

Alte discuții în legătură

Emisiune de obligatiuni de catre o societate comerciala nelistata Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Se pot emite obligatiuni de catre o societate comerciala care nu este listata la Bursa de Valori? Deci, orice societate comerciala pe actiuni care nu este ... (vezi toată discuția)
Sa cu actiuni la purtator monica_907 monica_907 Buna. Stie cineva daca pt constituirea unei SA cu actiuni la purtator exista prevederi speciale sau se aplica cele generale pt constituirea unei Societati pe ... (vezi toată discuția)
Piata rasdaq carmenardeleanu carmenardeleanu Este sau nu piata Rasdaq o piata reglementata conform articolului 125 din Legea 297/2004. Va rog detalii si temei legal. (vezi toată discuția)