avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC

Buna ziua!
referitor la plata concediului de odihna pt cei care lucreaza in invatamant. Am angajata o d-na profesoara care in 24 iulie 2012 a nascut. Din 15 iunie pana in 23 iulie a fost in CO iar din 24 in lauzie si dupa 42 de zile in CCC. Cu data de 1.08.2013 si-a facut cerere de revenire la post (este titulara) Cu 1.08.2013 cum o platesc cu zile lucrate sau in CO si ii mai platesc difereta de zile de CO pt anul scolar 2011/2012?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna elena16 elena16 lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat laura63 laura63 Buna ziua, Poate beneficia de plata pentru concediu neefectuat o persoana care lucreaza in invatamant, a nascut in luna mai si nu a avut pana atunci de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna magda76 magda76 Buna ziua.Am si eu o problema pentru solutionarea careia am nevoie de sfatul dumneavoastra.Am fost in concediul pentru cresterea copilului pana la inceputul ... (vezi toată discuția)