avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta

Buna ziua ,
Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu
executoriu pentru o presupusa restanta la plata contributiei de sanatate (CASS).
Mentionez ca am activat ca PFA in Maramures inre 2007-2012 si in Cluj din 2012 pina in prezent.

Am mers la Administratia financiara si mi-au spus ce ei doar au primit instiintare de la Casa de sanatate in legatura cu suma restanta, apoi am verificat la Casa de sanatate si mi-au spus ca la ei nu figurez cu nici o datorie si ca cei de la finante ar rebui sa stie pt ce au emis somatie cu titlu executoriu, am revenit la Finante si m-au spus acelasi lucru , ce ei nu stiu despre ce e vorba si ca sa ma duc la Sanatate .etc .etc.
Inrebarea mea este cum pot sa fac dovada ca am achitat toate contributiile , am toate chitantele care atesta plata din 2007 incoace dar nu prea ii intereseaza . Cui as mai putea sa ma adresez penru clarificarea situatiei.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: utilizator1TS , utilizator 11:21, 20 Septembrie 2013
cui a emis somatia
La Tribunalul de Contencios Administrativ - Fiscal de care apartineti, aici vor fi obligati sa aduca documentele necesare.
Buna,
Somatia a fost emisa mie personal , ca si persoana fizica ma refer .
Ati mai lucrat pe altundeva sau ati avut inchirieri? A, sa nu uitati sa le comunicati in interiorul termenului de contestatie inscris pe somatie ca nu recunoasteti acest pretins debit.
Dupa cum am mentionat , am activat ca si PFA in alt judet in perioada 2007-2012.Daca de acolo provine aceasta pretinsa datorie ce as putea face ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu Artigas Artigas Va salut, In urma unei dispute cu casa de asigurari de sanatate cu privire la anumite sume pe care aceasta mi le-a pretins ilegal(incalcand hotararea C.N.A.S ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionelmic ionelmic Buna ziua, Se poate face contestatie sau cerere de suspendare a unei executari silite emisa catre o persoana fizica, daca nu se cunoaste componenta ... (vezi toată discuția)
executare silita credit ifn ecaterina33 ecaterina33 buna ziua,am primit astazi fara alte adrese initiale:somatii,instiintare actiune in instanta o somatie de plata a unui debit de la IFN din 2004 care s-a ... (vezi toată discuția)