avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare pensiune agroturistica cu finantare ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare pensiune agroturistica cu finantare europeana nerambursabila

Buna ziua. Intentionez sa achizitionez un teren de 7000 mp cu scopul de a construi o pensiune agroturistica. Terenul este pozitionat intr-o padure dobrogeana, mai exact intr-un sat mic in care nu exista nici o unitate turistica, dar cu potential ridicat intrucat exista in apropiere manastiri, cetati, istorie, rezervatii naturale precum si alte activitati, beneficii pe care ti le poate oferi o padure. Pentru o mai buna fixare a descrierii mele am gasit un blog in care este descris, si-n imagini, satul in cauza, Fantana Mare [ link extern ] .

Intrebarile mele ar fi urmatoarele: daca pot accesa fondurile europene nerambursabile, daca aportul propriu, pe langa terenul pe care s-ar construi, trebuie sa fie de 20-40% din valoarea proiectului sau pot beneficia de finantare 100% , daca am sanse sa mi se aprobe un proiect ca acesta intrucat zona nu este oficial cunoscuta si vizitata, insa neoficial intalnim persoane venite cu cortul din diferite regiuni ?


Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Pensiune turism cu investitii de la terti Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Ma numesc Cristian Nicolae, am terminat Facultatea de economie a comertului, turismului si serviciilor in 2007, timp in care, pana in prezent ... (vezi toată discuția)