avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare?

Buna seara.
fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami iau un apartament inpreuna cu viitoarea mea sotie o sal trec pe numele iei si al meu ,POATE BANCA SA IMI SCOATA APARTAMENTUL LA VANZARE daca fosta mea sotie nu mai poate plati creditul?mentionez ca si eu am credit facut dupa divort si din salar nu prea o sa mai aibe ce sami traga rata.va multumesc.
Cu fosta soție ați facut partaj?! Mergeți si vb la banca sau la societatea care v a creditat si vedeți care sunt condițiile in care sa preia creditul doar fosta Dvs soție.
partaj nu am facut ca nu am ce inparti.si cred ca nu vrea sa ma scoata din credit
Stimate domn si datoriile se împart nu numai bunurile!
am amjuns de comun acord ca plateste ia creditul.
Verbal n valorează nimic. Dvs in acte sunteți coplatitor....

Alte discuții în legătură

Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintr-un credit daca sunt coplatitor? dorat dorat in timplu casatoriei fosta nevasta a scos un credit de la banca la care ea este director eu figurez ca coplatitor fosti socrii sunt girati cu casa lor.Eu nu ... (vezi toată discuția)