avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio

buna seara,

am un prieten care a primit in ianuarie 2012 o notificare pt firma lui, din partea Soc Romane de Radiodifuziune prin care era anuntat ca are de plata o anumita suma catre ei, reprezentand plata radio pe ultimii trei ani.
Acum in noiembrie 2013 a primit o Atentionare, i se spune ca daca nu plateste suma respectiva in termen de 10 zile, va fi dat in judecata!!!
Ce imi puteti recomanda? Precizez ca plicul nu a fost cu confirmare de primire, l-a gasit in cutia postala. Intrebarea mea este, printre altele, ce se poate intampla in cel mai rau caz daca nu plateste? chiar va fi dat in judecata daca nu plateste? si daca da, in momentul in care va fi chemat in instanta, ar putea sa plateasca atunci suma respectiva fara a plati alte cheltuieli de judecata/daune? imi cer scuze, nu stiu daca am selectat corect incadrarea acestui mesaj.

va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Maria Gradinaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuzuri din partea unei firme de recuperari creante kalasnikov1 kalasnikov1 Incep prin a va pune cateva intrebari: 1. La ce adresa de e-mail pot depune o reclamatie la ANPC Bucuresti? In urma cu cateva luni am mai trimis o reclamatie ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)