avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariu din fonduri structurale, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariu din fonduri structurale, primit intr-o institutie bugetara

Sunt pensionar pentru limita de varsta, nascut in anul 1948.
In prezent fac parte din echipa de management/implementare a unui proiect de investitie in infrastructura de cercetare, proiect finantat prin fonduri structurale (POS CCE, Axa 2, Operatiunea 2.2.1), desfasurat in cadrul unei institutii de cercetare bugetare.
In calitate de membru al echipei de implementare a proiectului am incheiat un contract individual de munca STRICT pe perioada de implementare a proiectului (deci pe durata limitata), salariul fiind platit IN EXCLUSIVITATE din bugetul aprobat al proiectului.
Intrebare: Se poate cumula pensia cu salariul primit in conditiile de mai sus, tinand cont ca Legea nr. 329/2009 nu are nicio prevedere explicita in acest sens, iar situatia prezentata nu poate fi asimilata cu niciuna din situatiile prezentate de lege?
Mentionez ca incepand cu luna ianuarie 2014, prin cresterea punctajului si a valorii punctului de pensie pensia depaseste valoarea de referinta stabilita in Bugetul de asigurari sociale penul 2014 (2298 lei).
Multumesc anticipat.
Romeo Ilie

Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)
1.adaugarea unui partener 2. plata echipei de management goldenwolf goldenwolf 1. Va rog frumos daca ma poate lamuri cineva asupra urmatorului aspect; intr-un proiect strategic POS DRU, axa prioritara 4,dupa semnarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)