avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Activare cont
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Activare cont

Buna seara,

Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai primesc Newsleters. Am urmat pasii de activare si am observat o greseala in adresa de E-mail si anume dmanciu@gmaail.com in loc de dmanciu@gmailc.com. Am urmat pasii privind schimbarea adresei si primesc raspunsul ca adresa exista deja in sistem si ca urmare nu se poate face modificarea.
Are cineva vreo sugestie?

Daniel Manciu
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:17, 31 Ianuarie 2014
Desfiintati total adresa actuala si apoi reluati pasii de inscriere pe site cu un nume schimbat fata de cel existent. Asta daca nu ati suparat sub vechea denumire pe cineva dintre moderatorii sau administratorii site-ului....
DanielManciu a scris:

Am urmat pasii de activare si am observat o greseala in adresa de E-mail si anume dmanciu@gmaail.com in loc de dmanciu@gmailc.com.


Buna ziua,
Schimbati din nou adresa, nu exista gmailc.com. Am trimis un e-mail la adresa pe care ati scris-o dvs. aici si mesajul pe care l-am primit instant a fost
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmailc.com


Scrieti fara c-ul de dupa gmail: dmanciu@gmail.com.
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns. Adresa corecta este intradevar dmanciu@gmail.com si cu aceasta adresa am incercat pasii privind modificarea adresei gresite.....gmaail.com, fara rezultat si fara mesaj de eroare

Verificati si in Spam. Daca gasiti il gasiti acolo bifati mesajul din lista de mesaje iar apoi apasati butonul NOT SPAM. Se va ''muta'' in Inbox iar acolo linkurile functioneaza.
Am verificat si SPAM-ul, dar adresa fiind incorecta bineanteles ca nu am gasit niciun mesaj. Problema este cum pot modifica adresa cu cea corecta pentru acelasi nume de user

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)
Activare cont davinia davinia In cat timp se trimite optiunea activarii contului pe adresa de mail? Au trecut cam 3 ore si nu am nimic nici in Inbox, nici in Spam. (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)