avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... MADR: In luna mai vor fi accesate primele fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

MADR: In luna mai vor fi accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020

23 februarie 2014

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca in luna mai ar urma sa fie accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020 pentru proiecte de investitii in ferme, fiind vorba despre o suma de 150 de milioane de euro. El a sustinut, intr-o conferinta de presa sustinuta in comuna Mociu, judetul Cluj, ca sunt vizate fermele de reproductie, cele de crestere, dar si fermele de familie. „Atragem fonduri, scriem deja proiectele pentru atragerea fondurilor europene din viitorul program", a declarat Constantin.

Alte discuții în legătură

In noiembrie, noi apeluri de proiecte pe pndr:121 & 123 Daniela Bolog Daniela Bolog 07 noiembrie 2012 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va organiza o noua sesiune de depunere a proiectelor pentru Masura 121 “Modernizarea ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)
Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)