avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil fara carte funciara. Riscuri ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil fara carte funciara. Riscuri suplimentare?

Sunt interesat sa achiziţionez un apartament prin procedura executării silite. Imobilul nu este inscris in cartea funciară, somatia executorului fiind inscris in Registrul de inscriptiuni si transcriptiuni. Care sunt riscurile suplimentare la achiziţia unui astfel de imobil? Care ar fi procedura de înscriere in cf? Imi pun aceste intrebari pentru ca nu vad cum pot întocmi cadastru daca nu sunt in posesie si ma intreb daca instanta va aviza evacuarea asupra unui imobil care nu este identificat prin nr cadastrale.Rog pe cei neavizat sa se abtina. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Adjudecatar licitatie - probleme la evacuare andreistan andreistan Buna ziua, Particip la o licitatie a unui imobil executat silit. Sunt sanse foarte mari sa devin adjudecatar(ofertez pretul de inceput al licitatiei si ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei imobiliare in cartea funciara DANCAU GHEORGHE DANCAU GHEORGHE refuzul registratorului de la OCPI de a inscrie somatia imobiliara ,data in urma unei hotarari definitive si irevocabile ,investita cu formula executorie,in ... (vezi toată discuția)
Detalii imobil inscris in registrul de transcriptiuni si inscriptiuni- unde ma adresez? andreistan andreistan Buna ziua, Doresc sa achizitionez un imobil care nu este inca inscris in cartea funciara. Voi semna un antecontract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)