avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concurs de pronosticuri cu premii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concurs de pronosticuri cu premii

Salutare

As dori sa organizez un concurs de pronosticuri pentru campionatul mondial si la final primii clasati sa primeasca premii (in obiecte).
Nu va exista nici o taxa de participare, inscrierea este libera.
Castigatorii vor fi in functie de punctele obtinute, nu exista tragere la sorti.

Este posibil sa organizez legal un asemenea concurs fara a fi considerat joc de noroc (tinand cont ca clasamentul e in functie de pronosticuri ceea ce e considerat joc de noroc)? Poate fi considerat joc de noroc daca nu exista taxa de participare?
Am vazut multe concursuri de acest gen pe internet dar nu sunt sigur cat sunt de legale.

Scopul concursului este de a promova aplicatia. Stiu ca pot face totul legal daca nu dau premii dar as dori sa ofer premii pentru a avea cat mai multi jucatori. Poate fi un asemenea concurs considerat ca o campanie de publicitate?

Daca este posibil as mai avea o intrebare. Este posibil sa am concurenti si din alte tari? Pot fi printre castigatori si persoane care nu sunt din Romania, sau chiar nici din UE?

Multumesc

Andrei

Alte discuții în legătură

Organizarea de concursuri si cadrul legislativ micuklein micuklein Buna ziua, Sunt interesat de cadrul legislativ in care poate fi organizat un \"concurs\" ? Am pus concurs intre ghilimele din mai multe motive: Noi ... (vezi toată discuția)
Acordare premii - ce spune legea? smartweb smartweb Buna tuturor , am si eu o foarte mare nelamurire si am apelat la acest forum in speranta ca voi fi lamurit deoarece nu mai inteleg nimic din Romania. Sunt ... (vezi toată discuția)
Lege jocuri de noroc cosmin90 cosmin90 Buna ziua! Am o neclaritate. Conform legilor in vigoare se considera joc de noroc acea activitate comercială care îndeplineşte cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)