avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Timp liber
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Timp liber

Ce mai fac oamenii astazi in timpul liber? Aveti asa ceva? Daca nu de ce?
Ce credeti ca pierdem daca ne rupem de activitatea zilnica macar 10 minute si il consideram timp liber? Ce am face atunci? Ne-am plictisi? Ori am face ceva constructiv pentru noi sau pentru ceilalti?
Stiu ca sunt multe intrebari, dar se poate raspunde la macar una sau cumulat...
Astept opiniile.

euralu
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 15:51, 30 Ianuarie 2007
ce inseamna oare timp liber?timpul liber este acela in care te scarpini in nas,sau acela in care mai citesti ceva sau te distezi cu prietenii?daca luam prima varianta,cred ca avem mult timp pt asta. :)si acum cred ca multi surferi fac asta.
Personal,vreau sa cred ca am timp sa le fac pe toate din toate cele enumerate.
:)
Am precizat faptul ca am considerat timpul liber ca acea perioada (secunde, minute, ore) in care sa nu facem activitatile zilnice...voi puteti personaliza... in fond, opinii am cerut.
Din pacate in timpul ala liber "ma fura calculatorul".
Desi as vrea sa nu mai stau atat de mult timp in fata lui.
Te-ai intrebat ce-ai putea face pentru tine in timpul asta?
Desigur, poate fi si calculatorul un instrument eficient...
Euralu, cred ca ai gresit forumul.

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cristianagaal cristianagaal Exista vre-o lege care reglementeaza imbracamintea intr-o curte comuna? Construim o extindere la apartament si sotul lucreaza in slip de baie si avem o vecina ... (vezi toată discuția)
important ! salutari! ma numesc adi si am 19 ani, recent m am mutat in chirie ... Prayut Prayut Salutari! Ma numesc Adi si am 19 ani, recent m am mutat in chirie pentru prietena mea, sa ii fie mai usor la liceu deoarece stau la 5 minute de liceu, in acest ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii AndreeaDymoo AndreeaDymoo Buna seara! Am următoarea speță. Sunt angajata, lucrez 8 ore pe zi, de l până v de la 8 la 16. Zi de zi vin chemată de la 7:45 și plec la 16:15. In ... (vezi toată discuția)