avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme de logare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme de logare

Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre "avocatnet", iar aceasta si-a deschis contul luizaec de pe calculatorul meu. Problema este ca toate alertele le primesc pe adresa mea de email insa, atunci cand citesc, se deschide pagina automat pe utilizatorul luizaec. Eu nu mai pot intra si folosi numele meu de utilizator!!! Ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: nicole71 , utilizator 12:51, 21 Mai 2009
incercati ca atunci cand se logheaza automat cu idul prietenei sa utilizati optiunea de signout. o gasiti in dreapta paginii, sus, langa avatar, evidentiata cu rosu.

de asemenea puteti incerca optiunea de stergere a datelor personale din browser
Multumesc, dar nu reusesc! Nu apare nici sign out!
Cei care administreaza acest site ar trebui sa verifice si sa remedieze aceasta problema!
Apare "Logout" scris cu rosu langa locul pentru avatar.

:offtopic: Va rog sa nu postati mesaje consecutive, puteti folosi editarea pentru a adauga ceva mesajului deja postat. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
ContSters20980, utilizator
Buna ziua,

Ce browser folositi? (Internet Explorer, Firefox, etc.)
Nu apare link-ul de logout in pagina dumneavoastra? Daca apare, apasati acolo si delogati utilizatorul care este logat la dvs. si logati-va dvs.

Din cate imi dau seama, ati spus computerului dvs sa pastreze parola de logare introdusa de celalalt utilizator. In principiu, siteul nu poate trece peste ce face computerul dvs. Asa ca rezolvarea ar fi sa stergeti parolele salvate.

Daca imi spuneti ce browser folositi, va pot ajuta sa va rezolvati problema din computer.

Multumesc.

Alin

PS
Oamenii care administreaza acest site sunt responsabili pentru site. Nu pentru alegerile pe care le faceti dvs. acasa sau la birou, referitor la computerul dvs personal. :stunned:

Alte discuții în legătură

Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Probleme logare swamerra swamerra Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)