avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... declaratie de lot
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

declaratie de lot

prin ce act normativ este reglementata "declaratia de lot"
Cel mai recent răspuns: butaciuanchidim , utilizator 11:47, 3 Ianuarie 2015
Ce este "declaratia de lot"?
Este unul din documente necesare certificarii calitatii produselor .
Precizati daca va referiti la certificat de calitate (se emit pentru produsul/ lotul livrat) sau declaratie de conformitate (se emite pentru categoria de produs omologat/ avizat/ aprobat).
pentru produsele furnizate se cer urmatoarele documente de calitate:

* Declaratie de conformitate DC, Certificat de calitate CC, Fişă / carte tehnică FT / CT, Instrucţiuni de utilizare U, Certificare de conformitate CC, Declaratie de lot DL

NU STIU LA CE SE REFERA DECLARATIA DE LOT...

Va multumesc.
Aceasta discutie va poate ajuta in privinta legislatiei aplicabile:
www.avocatnet.ro/content/for...
Declaratia de lot se refera la documentul intocmit de catre producator pentru un lot de produse (identice ca si caracteristici tehnice, fizice, chimice, etc.) fabricate. Din acest lot (nr./ data, etc.) face parte produsul/ bucata/ echipamentul, etc. cumparat/ comercializat, pentru care se intocmeste certificat de calitate si garantie, document care mentioneaza seria/ nr. .... respectivului produs.

Alte discuții în legătură

Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate si de producator suc de mere VIITORULCOPIILOR VIITORULCOPIILOR Buna, Produc suc de mere si pt a-l comercializa, unii clienti mi-au cerut certificat de producator si altii certificat de calitate.Imi puteti spune de unde as ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate - legume vallebv vallebv produc legume si le comercializez prin intermediul unui SRL. Am un client restaurant, care imi cere certificat/declaratie de conformitate. Cum pot obtine ... (vezi toată discuția)