avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria cu un cetatean strain

Buna ziua,
Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care se afla in Romania cu viza acordata in scopul vizitei.
As dori sa stiu ce trebuie facut dupa incheierea casatoriei pentru ca acesta sa-si poata prelungi sederea si sa obtina mai apoi drept de lucru pe teritoriul Romaniei.
Va multumesc pentru ajutor..
Cel mai recent răspuns: Alexa2010 , utilizator 20:34, 12 Octombrie 2010
Luati legatura cu Serviciul pentru Emigrari care functioneaza la Dvs in judet.
Gasiti detalii aici:
[ link extern ]

[ link extern ]
Nu numai in Romania dar si in alte tari trebuie respectat scopul pentru care a fost obtinuta viza de intrare. Pentru casatorie trebuie facut un dosar destul de complex si viza sa aiba acest scop. Mergeti in Nicolae Iorga si intrebati care ar fi cea mai usoara cale. La mine a fost nevoie sa plece din tara si sa revina cu toate ca , casatoria era inregistrata in alt stat dar nu era inca transcrisa si in Romania.
Bafta!
Este vorba despre un cetatean din alt stat decat cele din Uniunea Europeana sa inteleg,nu?
Pentru cei din Uniunea Europeana sunt alte conditii.
iar revin nu am vazut aseara si ultimele mesaje de luna asta numa pe cele din aprilie. cum a obtinut viza i-ai facut invitatie sau a cerut la ambasada. daca nu sunt prea indrazneata cat au cerut pentru garantie. sunt foarte interesata de acest subiect si la cat m-am intersat eu ,teoretic cer niste sume mult prea mari pentru un om de rand si m-ar placea sa aflu de la cineva care chiar a facut acest demers

Alte discuții în legătură

Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Legislatia dreptului de obtinere a cetateniei romane marypya marypya in curand urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean pakistanez in Pakistan,dar am convenit de comun acord ca daca intr-o saptamana nu vreau sa locium in tara lui ... (vezi toată discuția)