avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare post angajat aflat in concediu pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare post angajat aflat in concediu pentru cresterea copilului

Buna seara,

Din ianuarie 2012 lucrez ca specialist marketing pentru o companie romaneasca din domeniul farmaceutic. La sfarsitul lunii iulie 2014 am intrat in concediu pentru cresterea copilului, optand pentru o perioada de 1 an.

Pe data de 5 martie 2015 am primit un apel de la superiorul meu direct prin care m-a informat ca postul meu a fost restructurat si mi-a recomandat sa caut un alt loc de munca. Trecand peste socul initial, masura este complet nejustificata dat fiind faptul ca:
- compania pentru care lucrez este in plina expansiune/dezvoltare
- cifra de afaceri si profitul au crescut spectaculos in ultimii 2 ani
- numarul de angajati s-a dublat in ultimii 3 ani
- in cadrul departamentului in care lucrez dupa plecarea mea in concediu pentru cresterea copilului au fost angajate minim 3 persoane pentru a indeplini atributiile de marketing si comunicare.

Mentionez faptul ca postul meu este cel de specialist marketing. In ultimul an compania a crescut considerabil bugetul de marketing, a trecut printr-un amplu proces de rebranding si a implementat numeroase si ample campanii de publicitate si actiuni de marketing (evenimente, lansari de produse, deschideri de magazine etc.) in implementarea carora am avut un rol decisiv. Una din campaniile la care am lucrat a obtinut un prestigios premiu pentru eficienta.

Situatia in care ma aflu in prezent este ingrozitoare. Sunt mamica, imi cresc singura fetita in varsta de 6 luni, avand ca unica sursa de venit indemnizatia de la stat si simt ca imi fuge pamantul de sub picioare. Sunt constienta ca astfel de magarii sunt extrem de familiare angajatorilor romani de aceea va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva recomandari. Este inadmisibil sa spui ca restructurezi un post de specialist marketing in conditiile in care dezvolti echipa de marketing si angajezi 3 oameni cu astfel de atributii.

Va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Concediere individuala art 65 kira.11 kira.11 intrebarile sunt urmatoarele: 1. la acest articol, compania care m-a concediat trebuia sa puna la dispozitie lista cu locurile de munca vacante care s-ar fi ... (vezi toată discuția)
Cum pot da un angajat afara,si sa angajez pe alcineva in locul lui maiamaria maiamaria buna ziua. conducerea intreprinderii ar vrea sa dea afara pe cineva, si sa angajeze pe altcine in loc. cu acordul partilor , nu stiu dc o sa se poata. dc il ... (vezi toată discuția)
Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)