avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura neinregistrata in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura neinregistrata in contabilitate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie.
In luna decembrie, am achitat din buzunarul meu o factura pt firma la care lucrez, eu inca nu mi-a primit banii inapoi si nici factura nu este intregistrata in firma.
As vrea sa stiu, daca as face o sesizare la Finante cu privire la faptul ca factura inca nu este intregistrata in contabilitate, firma poate fi trasa la raspundere?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu neplatit Herminia Herminia Buna ziua. As dori sa aflu daca din punct de vedere legal angajatorul ne poate obliga sa intram in concediu neplatit. Firma este particulara. El a facut apel ... (vezi toată discuția)
Stornare factura neincasata mawpfa mawpfa Buna seara, Am emis o factura, clientul nu a platit-o niciodata, am inchis firma, el cere acum stornare. E legal? Cum sa stornez o factura care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)