avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrare la finante persoana fizica ce desfasoara ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrare la finante persoana fizica ce desfasoara activitate independenta

intrebarea este urmatoarea:

este posibila inregistrarea la Finante a unui medic stomatolog in baza unui contract de comodat sau colaborare cu un CMI (cabinet stomatologic), depunind declaratia "070 Declaratie de înregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice în mod independent sau exercita profesii libere", urmand sa isi desfasoare activitate in spatiul/cabinetul respectiv?

va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2015
letipop, utilizator

Alte discuții în legătură

Forma de angajare medic stomatolog Vladimir79 Vladimir79 Buna ziua tuturor! In prezent sunt angajat ca medic stomatolog cu carte de munca la un cabinet privat. Angajatorul meu ma trimite la Finantele publice sa ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual ContSters50047 ContSters50047 ce act normativ reglem desfiintarea unui cabinet medical individual - ce etape se parcurg ? probabil ca trb sa vand intai spatiul din patrimoniu , ... (vezi toată discuția)
Mai exista pfi? magdalena iacobescu magdalena iacobescu Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)