avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In 2008 am scos un credit in valoare de 54000 RON . Am platit in jur de 22000 RON pana in 2010 . In 2015 , CEC-ul ma da la executor , care merge la Tribunal si se judeca cazul. Tribunalul hotaraste executare silita. Executorul face poprire pe o treime din salariu si blocheaza toate conturile. Dupa 2 luni de retineri CEC-ul vinde dosarul catre KRUK . Care pune sechestru pe automobil. Este legl, dupa ce Tribunalul hotaraste executarea silita, ca CEC-ul sa vanda dosarul catre KRUK ?
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:14, 10 Iunie 2015
DA.
Kruk se subroga in toate dreptuirile si obligatiile CEC
Chiar si cu o hotarare judecatoreasca si fara acordul meu ? Si KRUK-ul are dreptul sa mai ceara alte dobanzi si beneficii ? Ce caii de atac pot sa am ? In contractul cu CEC-ul nu se specifica vinderea contractului catre recuperatori. Mentionez ca este un credit de nevoi personale fara garantii.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
Silviu15, utilizator
Daca Kruk se subroga (inlocuieste) CEC, asta inseamna ca el poate solicita numai si numai ceea ce si CEC putea solicita.
In Romania, chiar daca sunt dator, nu am nici un drept? Ne cumpara strainii ? In caz de deces ce se intampla cu creditul pentru ca sunt intr-o sitatie disperata? Le-am propus sa platesc inca o data suma retinuta din salariu astfel injumatatindu-se perioada de rambursare si au refuzat .
Le-am propus sa platesc inca o data suma retinuta din salariu astfel injumatatindu-se perioada de rambursare si au refuzat .


dvs puteti vira sume mai mari in contul executorului, asa veti scapa mai repede de datorie.
penalitati va calculeaza in baza contractului de credit, nu altfel.
executorul v-a pus sechestru, nu creditorul.

Alte discuții în legătură

Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)
Executare silita multipla elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Probabil veti mai gasi aceasta situatie intrucat a mai fost postata de catre cineva din familie dar nu am primit nici un raspuns concret. In ... (vezi toată discuția)
Actualizare creanta executor EfrimovD EfrimovD Buna ziua, Daca banca nu a cerut actualizarea creantei (2013-executat silit--2017 cesionat Kruk) într-o executare silita si dupa 4 ani a cesionat creanta ... (vezi toată discuția)