avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caracterizare persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caracterizare persoana

Buna seara.Mi s-a cerut o caracterizare de persoana pt la politie si nu prea am idee cum sa o fac.Ma puteti ajuta?Mentionez ca imi cere caracterizarea de la munca si sefa nu stie sa o faca ,rugandu-ma sa o fac eu,dupa care o va semna ea.......#-o.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cocarlutz , utilizator 22:09, 10 Ianuarie 2013
Acasta caracterizarecuprinde date despre dvs. Trebuie sa arate cum suneti privit de colegii dvs.de la munca,ca nu ati fost condamnat, ca va intelegeti bine cu toata lumea.Nu exista un formular tip,dar puteti sa cautati pe internet.
Din caracterizare trebuie sa reiasa un caracter cat mai bun al dumneavoastra....acesatea ajuta foarte mult in fata organelor de cercetare penala sau a judecatorului.
Sa se mentioneze ca sunteti un salariat model, ca nu aveti probleme privind disciplina in munca sau prevederile legale, ca sunteti bine privit in colectiv si de catre sefi, ca toata lumea se poate baza pe ajutorul dumneavoastra.....deci numai lucruri bune.
:) incepeti cu calitatile , caracterul , defectele , cum sunteti privit de cei din jur .Cand e vorba de a vorbi despre altii ne descurcam foarte bine , este mai greu cand vorbim despre noi insine!....:).....
Mult succes ,
bebitza_79 a scris:

Buna seara.Mi s-a cerut o caracterizare de persoana pt la politie si nu prea am idee cum sa o fac.Ma puteti ajuta?Mentionez ca imi cere caracterizarea de la munca si sefa nu stie sa o faca ,rugandu-ma sa o fac eu,dupa care o va semna ea.......#-o.Multumesc anticipat


Caracterizare,
Domnul / doamna XXXX lucreaza in Societatea (firma ) ...... din data de .....pe functia se......
In aceasta perioada a dat dovada de corectitudine la locul de munca . S-a achitat constiincios da sarcinile de serviciu conform fisei postului.
Are un bun comportament si o atitudine de colaborare cu celalti colegi de serviciu.
Este o persoana silitoare, cu initiativa in rezolvarea problemelor firmei in limita competentelor....
Cunosc faptul ca are copii, parinti, bunici, etc de care se preocupa si-i sprijina sau este ajutata de familie, etc.
Eliberam prezenta pentru ai servi la Politie...

Director (sau alta persoana din conducere) 06.07.2009
Popescu Ilici ...
Semnatura ....
buna seara
ma numesc bogdan N. si am nevoie de un model autocaracterizare personala pentru a servii procurorului la dosar penal (conducere cu permis necorespunzator 86/2) astept raspuns ! va multumesc !

Alte discuții în legătură

Model caracterizare andrutu andrutu va rog ,cine are sa imi dea si mie un model de caracterizare? (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru instanta costelyno costelyno buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara - divort cristina1580c cristina1580c Buna ziua, am si eu cateva intrebari......sunt nedumerita...sunt in divort cu sotul meu....si am primit de la Autoritatea Tutelara o instiintare cum sa ne ... (vezi toată discuția)