avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat, contestat, examen pt reducerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat, contestat, examen pt reducerea perioadei la 30 de zile

Buna ziua

Mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pt. depasirea vitezei legale, am facut contestatie care a fost respinsa in prima instanta si vreau sa fac apel, daca pana la solutionarea apelului vreau sa dau examen pentru reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile pot? sau din moment ce am facut contestatie nu mai am acest drept?

Alte discuții în legătură

Proces pierdut - suspendarea permisului de conducere, conditii de micsorare a termenului onel666 onel666 in 2010 in iulie mi-a fost suspendat permisul pt 90 de zile pt depasirea vitezei depistata de un radar in miscare,am depus contestatie,mi-am luat permisul de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru depasirea vitezei legale adet adet Buna, Sambata am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale in localitate. Aveam 103 in zona de 50, la iesire din localitate. Suspendare permis 90 de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)