avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata si lovita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata si lovita

Buna seara,va rog din suflet sa nu imi ignorati mesajul ..am nevoie disperata de ajutorul cuiva.Eu sunt in Germania cu un baiat de 1 an jumate.In tot acest timp am fost amenintata,lovita,umilita si fortata sa raman cu el....(au fost momente in care imi lua buletinul sa nu plec.)Acum problema este mult mai grava....Am fost in spania impreuna si am fugit inapoi in Germania,i-am explicat bine ca nu il mai vreau...si azi dimineata am primit msg de la el ca este in avion vine la mine .Eu am fost proasta si l-am bagat in casa...I-am explicat si aici ,insa s-a terminat punandu-mi cutitul la gat...Vreau sa mentionez ca are psiholog de 3 luni si tin legatura cu dansa...Mi-a explicat ca este foarte periculos...Acum el este aici in casa ...crede k ne-am impacat...Nu stiu cum sa scap de el...Va rog ajutati-ma! imi este foarte frica de el..

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 06:49, 13 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra...Sincera sa fiu nu m-a linistit complet deoarece exact de reactia lui imi este teama.
Alta modalitate nu am...Am incercat de aproximativ 8 luni pe toate partile si nu am reusit nimic...
Va multumesc frumos...
trebuie sa probezi afirmatiile tale , incearca sa il inregistrezi cu un telefon , video sau audio , sau cu un webcam la calculator , incearca sa il faci sa te ameninte prin telefon , etc sau persoane care au fost martori ....nustiu cati martori se cer , 1 sau 2....
Eventual sa mergi la ambasada Romaniei si explici situatia...ar trebuii sa fii ajutata acolo cu siguranta..indrumata corect ce pasi trebuie sa faci.
Solicitati asistenta autoritatilor diplomatice romane din Germania (Ambasada sau Consulat, in functie de apropierea geografica de orasul in care locuiti). Plangerea la organele judiciare germane competente este cu siguranta solutia, dar dv. aveti o problema imediata (daca situatia este asa cum o prezentati) pe care plangerea nu cred ca o va rezolva, deoarece sansele de a fi arestat pe loc sunt minime. Inainte de a depune plangerea oficiala, trebuie sa puneti distanta intre dv. si cel pe care il acuzati, pentru a nu va supune riscului unor iesiri violente la adresa dv. Din modul in care il descrieti pare o persoana instabila psihic.

Alte discuții în legătură

Atac la persoana ioana_adeel ioana_adeel buna seara...va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema ....am de a face cu o persoana instabila psihic....primesc amenintari...sunt urmarita ... (vezi toată discuția)
Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Probleme hartuire MRan MRan Buna ziua, Problema clasica, insa chiar nu stiu cum sa actionez, sper sa ma puteti sfatui : -fostul prieten, cand i-am spus ca o terminam m-a amenintat ... (vezi toată discuția)