avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti student drept -caut job
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

student drept -caut job

Buna ziua stimati utilizatori ai acestui forum !
Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai,Cluj-Napoca. Tocmai am terminat anul 1 si as dori ca acele cunostinte acumulate in acest an precum si cele care vor urma sa le pot macar intalni in practica in cadrul unei colaborari,ca munca de secretariat de exemplu, cu orice pers interesata care desfasoara activitate in domeniul juridic .
Daca exista persoane interesate astept raspunsurile dumneavoastra .
Va multumesc si o zi buna va doresc tuturor .

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept Kent8d Kent8d Buna ziua. M-ar interesa ca de anul viitor sa urmez studiile unei universitati, specializarea aleasa fiind \"Dreptul\". M-am gandit la Universitatea 1 ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in invatamant un bibliotecar? corina78 corina78 Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)
Ce master sa aleg? balancatalina balancatalina Buna ziua ! Nedumeriea mea este ce master sa aleg ca sa pot apara drepturile romanilor in italia. Tin sa mentionez ca am terminat GEografia Turismului in ... (vezi toată discuția)