avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Romania absurdului - grupa de sange si RH-ul pe cardul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Romania absurdului - grupa de sange si RH-ul pe cardul de sanatate

Doresc sa va prezint una din probabil multele legi absurde din romania.
Deci pe cardul de sanatate ar trebui trecute la cererea pacientului pe langa de ce boli curente sufera , bolile cronice ale acestuia pe langa acestea si grupa de sange si rh pacient.
Partea interesanta este caci pe langa facerea acestor analize nu este obligatorie sau gratuita aflarea grupei de sange respectiv rh nu se face gratuit nici cu trimitere de la medic asa ca cei ce vor dorii sa afle grupa de sange si rh trebuie sa plateasca in jur de 30-40 lei pentru aflarea acesteia .

Alte discuții în legătură

Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Ajutor social cu scutire pentru prestare ore munca norbert-zoltan norbert-zoltan Mama mea beneficiaza de ajutor social,dar este scuita de prestarea orelor de munca,din motive medicale.o data la 6 luni trebuie sa-si faca analizele si sa ... (vezi toată discuția)
Ce ascunde cardul de sanatate (in microcip)!!! nucu$ nucu$ Iata prezentarea opiniei unui medic român, nu oricare, despre cardul de sănătate. Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ... (vezi toată discuția)