avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minori- calcul zile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minori- calcul zile

Buna ziua,

vreau sa va intreb cum se procedeaza in situatia urmatoare:
- taticul va lua fetita dupa Paste si in weekendul legal, problema este ca una din zile (4 zile dupa Paste) va cadea in prima zi de weekend (sambata), intrebarea mea este: se va prelungi sederea fetitei la tata cu o zi ?
Cel mai recent răspuns: AniOevet , utilizator 22:42, 2 Martie 2016
Dat fiind Pastele e duminica, a 4a zi dupa Paste cade JOI.
O are dupa sarbatoarea de Paste 4 zile, mai exact o va lua incepand cu data de 4 din acesta cauza am si spus ca o zi se va suprapune, si anume ziua de sambata adica 7 mai.
Aha. Nu. Ghinionul lui!
Avocata mea atunci cand am divortat imi spunea ca s-ar prelungi, si din acesta cauza am vrut sa mai intreb.

va multumesc

Mai vroiam sa va mai intreb un lucru: programul de vizita este primul si al treilea weekend si a doua saptamana din luna august. A doua saptamana se refera de luni pana duminica, adica 7 zile atatea cate are o saptamana normal sau de luni pana vineri tinand cont ca sambata si duminica ar fi weekend si ar trebui sa fie la mine?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
AniOevet, utilizator
Pai se cuantumizeaza in hotarare numarul de zile cat va trebui sa stea la tata? Nu cred. Dar de dragul armoniei si daca vrea tatal, i-l puteti lasa pana luni.

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Rele tratamente aplicate minorului in timpul programului de vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. As dori sa stiu daca astazi, sambata, pot gasi undeva ajutor in sensul ca fetita mea, in timpul programului de vizita si la aducerea de catre tata ... (vezi toată discuția)