avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa mediu / taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa mediu / taxa poluare

Exista O.G. nr.40 / 2015 publicata in M.O. ( care reglementeaza restituirea sumelor de bani reprezentand taxa de mediu / poluare platite la inmatricularea autovehiculelor in Romania ) care nu are aplicabilitate deoarece nu exista Ordin de Ministru al Mediului ,Apelor si Padurilor si al Presedintelui A.N.A.F. privind aprobarea procedurii de efectuare a platii sumelor reprezentand Taxa de Poluare sau Taxa pentru Emisiile Poluante . Deci , restituirea nu este posibila. Care este procedura pentru a imi recupera suma platita ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Data de la care se pot depune cererile de restituire taxa de prima inmatriculare danone67 danone67 Buna ziua, as dori sa cunosc data la care incep sa se primeasca cererile de restituire taxa prima imatriculare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)