avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj si masterat la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj si masterat la zi

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti daca se poate ca in acelasi timp sa beneficiezi de indemnizatia de somaj si sa frecventezi la zi cursuri de masterat bugetate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 21:28, 16 August 2009
Buana seara.Maniera in care a~ti ales sa prezentati situatia este neclara,cu sau fara intentie.Prin masterat bugetat a~ti dorit sa mentionati ca studiile va sunt acoperite de unitate bugetara...In aceasta situatie ,cele 2 facilitati sunt incompatibile ,pentru ca legal nu puteti figura concomitent si ca beneficiar indemnizatie somaj si cu ajutor financiar asigurat de unitate ,aferent studii .
Buna seara, ca sa va putem raspunde, trebuie sa ne mai dati un detaliu: indemnizatia de somaj o primiti in urma realizarii unui stagiu de cotizare (ati lucrat) sau ca absolvent de facultate?
Absolvent de facultate. Prin bugetate, ma refer la cursuri subventionate de stat.
Calisto
Ptr calisto,nu a-ti precizat calitatea ,eventual raportul existent cu unitatea bugetara care va finanteaza cursurile
:-/ynocentta a scris:

Ptr calisto,nu a-ti precizat calitatea ,eventual raportul existent cu unitatea bugetara care va finanteaza cursurile


:-/

............"cursuri de masterat bugetate"
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Somaj tromar tromar Va rog sa emiteti o parere autorizata in cazul urmator: Un absolvent al invatamintului superior de anul acesta, are dreptul sa primeasca ajutorul de somaj, ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent master iulia57 iulia57 Buna ziua! Am absolvit facultatea in 2010. In perioada 2011-2013 am urmat si absolvit masterul. Am fost la AJOFM sa depun dosar pentru ajutor somaj. Nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventi conform legii 76/2002 gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu un lucru? Am citit legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ... (vezi toată discuția)