avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masaj erotic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masaj erotic

Are cineva idee daca o societate comerciala care ar avea ca obiect de activitate masaj erotic trebuie sa obtina de la vreo autoritate a statului apobari speciale, dupa constitutire? E nevoie sa fie angajat personal specializat? (adica cu diploma?). Eu am cautat pe sintact, dar nu am gasit nimic... dar poate imi scapa ceva...
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 18:01, 22 Iunie 2007
pai exista CAEN obiectul asta de activitate sau e asimilat cu altul?
nu exista si toate firmele care presteaza asa ceva o fac sub o perdea. nu e legal
Poate nu e legal, dar e plăcuu..........t......................
Intra la cod caen 9304, si nu trebuie sa ai nici o alta autorizatie in afara certificatului constator de la ORC, dar pot sa vina in control de la directia de sanatate publica, se uita daca intr-adevar sunt conditii de igiena, etc. La Inspectoratul T de munca pot sa ceara la angajarea de personal studii de specialitate, ma gandesc ceva curs de masaj, etc, desi intra si sauna la codul respectiv, si alte activitati, asa ca s-ar putea sa nu ceara.
Nui adevarat ca nu e legal. Codul Caen e 9304. Din cate stiu iti trebuiesc ceva aprobari. si eu vreau sa deschid asa ceva. Din cate am auzit ...iti vin controale luna de luna. Daca mai stie cineva ceva sami zica si mie.....plsssssss

Alte discuții în legătură

Salon de masaj erotic nefis nefis buna ziua. m-ar interesa actele si legislatia in vigoare ptr deschiderea unui SALON DE MASAJ EROTIC. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remodelare ... Ioanazip Ioanazip Buna ziua! Vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remoedelare corporala. Ce cod caen imi trebuie? Serviciile incluse ar fi: - micropigmentare ... (vezi toată discuția)
Pot sa deschid in mod legal un salon de masaj erotic? razvan.corleone razvan.corleone as fi interesat in deschiderea unui salon de masaj erotik este legal se poate face o portita legala pentru prestarea acestor servicii si care ar fi ea ??? ... (vezi toată discuția)