avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

O persoana a facut adresa catre Consiliul de Administratie, adresa aducând la cunostiinta demisia din functie dupa îndeplinirea conditiilor legale prevazute la art.81 din legea 53/2003 din Codul Muncii,solicitand dupa eliberarea din functie sa-si reia activitatea denumita anterior numirii in aceasta functie.
S-a intrunit consiliul,s-a motivat demisia dar nu s-a dorit încheierea unui proces verbal. Care este procedura in continuare ?
Cel mai recent răspuns: miutaradu , utilizator 18:47, 13 Noiembrie 2016
Pe cererea de demisie ce s-a scris , cu sau fara preaviz ?
In urma Consiliului de Administratie nu s-a hotarat nimic ,au fost ascultate motivele - putin scandal probabil de aceea nu s-a dorit incheierea unui proces verbal. Pe cerere nu s-a scris nimic.
Consiliul de Administratie nu trebuie decat sa ia la cunostinta de acea solicitare . Presedintele acestuia trebuie sa scrie pe cererea de demisie , daca este cu sau fara preaviz.
Presedintele refuza a scrii ceva pe cererea de demisie (cu sau fara preaviz) .In acest care este temeiul legal?
Regula in materie este efectuarea unui preaviz.

Alte discuții în legătură

Demisie crisf crisf Buna ziua, As dori sa stiu daca incetarea dintr-o functie in urma cererii de demisie intra in vigoare cu data cererii sau trebuie precizata o perioada de ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie consiliu de administratie fany62 fany62 Sunt membru consiliu de administratie la un SA din 2007 (luna mai) si nu am primit indemnizatia decit pentru 2 luni . In plus fata de acestea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio123 antonio123 CUM formulez o cerere de demisie fara sa stau in preaviz pot cere nr de inregistrare la demisie angajatorului. (vezi toată discuția)