avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal

Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie cineva in cat timp este emis si cat timp este valabil? Multumesc mult,o zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: die , utilizator 02:20, 29 Ianuarie 2010
De regula certificatul fiscal se elibereaza in 3-4 zile, maxim o saptamana , in functie de volumul de lucru al fiecarei Primarii.
si este valabil 30 zile.
Multumesc mult,mi-ai fost de mare ajutor.O zi buna :rolleyes:
Multumesc mult,mi-ai fost de mare ajutor.O zi buna :)
Puteti solicita eliberarea certificatului fiscal si la urgenta, caz in care veti achita o taxa de 14 lei si veti intra in posesia acestuia in cursul aceleiasi zile, dupa ora 14.
In cazul in care solicitati eliberarea certificatului fiscal dupa data de 25 a fiecarei luni, acesta este valabil pana la sfarsitul lunii urmatoare.
La cererea de solicitare eliberare certificat fiscal, neaparat sa aveti la Dvs. o copie dupa certificatul de deces.

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Cerere fisc mariay mariay ce trebuie sa contina o cerere adresata fiscului care sa ateste ca am achitat toate taxele si cu-i trebuie adresata.multumesc. (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)