avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... COASIGURAT
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

COASIGURAT

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Eu sunt asigurat medical la casa de asigurari OPSNAJ,deoarece am fost militar activ,deoarece sotia se afla in intretinerea mea si nu realizeaza alte venituri si nefiind asigurata la nici o casa de asigurari medicale doresc sa fie "coasigurata",la aceiasi casa la care sunt eu,va rog sa imi spuneti ce documente imi trebuiesc pentru a trimite la casa OPSNAJ,pentru a deveni si ea coasigurat pe asigurarea mea.Am cautat si nu am gasit.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul opsnaj LupuGabriel LupuGabriel soţia mea care este în prezent casnică poate beneficia de asigurarea mea medicală, dat fiind faptl că sunt asigurat OPSNAJ? (vezi toată discuția)
Coasigurat chiroboceamihai chiroboceamihai sunt asigurat casaopsnaj din 2004 .dupa decesul tatalui mama a beneficiat 6 luni de pensie de urmas. in momentul de fata nu are nici un venit nu are firma ... (vezi toată discuția)
Probleme coasigurat opsnaj alias829 alias829 Buna ziua! Am si eu o problema. Vreau sa o trec pe sotie ca si coasigurat, eu fiind asigurat la OPSNAJ dar sotia are o firma pe numele ei care nu mai ... (vezi toată discuția)