Daca nici pe mine, un utilizator pe un forum nu ma convingeti, nu cred ca veti convinge in Romania vreodata vreun judecator ca v-a imbolnavit mc.
Am uitat sa precizez ca pe lângă faptul de în afară de mc mâncăm sănătos adică peste,fructe,legume etc(adică aveam grija de mine)eram și o persoana activa,făceam sport zilnic.
Una la mana ca daca ati fi fost genul care sa manance sanatos si faceati sport regulat, se presupune ca sunteti un tanar informat, nu ati fi ales varianta fast food de 3-5 ori pe saptamana, iar daca ati fi ales-o prin absurd, facand sport, nu s-ar fi pus, nicidecum 30 kg.
Nu știam ca mâncarea de la mc dăunează sănătății
Sa zicem.. dar dupa ce ati vazut ca incepeti sa luati in greutate, sa nu va mai vina un pantalon, nu v-ati pus intrebari de ce, daca faceati sport, mancati salata ? ati asteptat sa luati 30 de kg pana sa va dati seama ca mc e de vina ?
2) nu puteti dovedi de cate ori ati mancat la mc,
3) nu aveti cum dovedi ca v-ati imbolnavit din cauza lor.
Inteleg ca va ganditi sa faceti rost de niste bani, dar nu cred ca ati ales bine pe cine sa dati in judecata. Ar trebui sa va ganditi mai degraba cat veti plati cheltuieli de judecata daca pierdeti..
De asemenea, nu trebuie sa uitati ca sunteti in Romania, nu suntem noi aia unde s-ar admite o astfel de actiune, dar e dreptul dvs sa incercati.