avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare tert poprit
Discuție deschisă în Executare silită

executare tert poprit

Buna ziua.
Executorul a instituit poprire asupra firmei C, la solicitarea creditorului A, vazand ca intre debitorul B si C exista un proces pe rolul instantelor.
Avand in vedere ca C nu a trimis nici macar un raspuns referitor la adresa de poprire, creditorul a formulat cerere pt validare a propririi infiintate, anulata ca fiind netimbrata.
Intre timp B a obtinut o sentinta definitiva impotriva lui C care este obligat la plata unei sume.
Astfel, in situatia in care A vrea sa se indrepte impotriva C, trebuie ca executorul sa emita o noua adresa de infiintare a popririi sau in baza celei vechi se poate solicita in instanta validarea popririi?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters108914 ContSters108914 Raber SRL : Creditor Grecu SRL : Terţ poprit Cristea Ion : Debitor BIROUL EXECUTORULUI JUDECÃTORESC Barbu Gheroghe : Intimat Obiectul procesului este ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters81331 ContSters81331 La institutia in care lucrez am primit printr-o notificare trimisa printr-un birou de executori judecatoresti, o solicitare de instituire a popririi asupra ... (vezi toată discuția)