avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deducere sau plata studiilor de catre statul roman
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deducere sau plata studiilor de catre statul roman

Buna ziua,


Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea situatie. Multumesc anticipat pentru timpul si efortul dumneavoastra.


Doresc sa aplic pentru studii post-unviersitare sub forma de master ( MBA mai precis ) in cadrul unei facultati straine care are un program specific pentru Romania ( o universitate din Austria, mai multe aici: [ link extern ] )

Pe pagina de mai sus se specifica posibilitatea ( in functie de tara din care face parte studentul ) ca o parte din taxele de studiu sa fie acoperite de statul respectiv.

Mai exact, exista exemplul care specifica ca persoanele( cetateni austrieci) liber-profesioniste/self-employed, care isi continua educatia pot beneficia in Austria de o reducere de 50% din taxele de studiu.

Intrebarea mea este daca statul roman are astfel de proceduri/program implementat.

De aseamenea, enentual va rog sa ma indrumati catre autoritatile care sunt abilitate/insarcinate legat de studii/invatamant ( un numar telefon, website, nume autoritate ).


Cu respect si multumiri,

Adrian
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
adrianctn, utilizator

Alte discuții în legătură

Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Admitere la a doua facultate de stat - fãrã taxã ovidiu691sorin ovidiu691sorin Există prevăzut undeva că dacă ai urmat o facultate de stat- fără taxă- nu mai ai voie să urmezi o alta? Am un prieten a cărui copil a intrat anul ... (vezi toată discuția)
Drepturi absolventi de constructii proces bologna antoaneta1986 antoaneta1986 buna ziua! am absolvit in 2009 facultatea de constructii, inginerie economica in constructii, proces bologna 4 ani! stiu ca tb sa fac master, dar intrebarea ... (vezi toată discuția)