avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... O sa fiscalizez in curand o casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

O sa fiscalizez in curand o casa de marcat

Am un magazin si o sa fiscalizez in curand o casa de marcat. As dori sa stiu daca un client (persoana fizica) face plata cu cardul sunt obligat sa ii dau si bon fiscal pe langa factura?
Daca da e ok sa mi se inregistreze pe casa de marcat plata cu cardul si in cont sa imi fie virati banii? Nu se inregistreaza de 2 ori?
Multumesc

Alte discuții în legătură

2 nelamuriri Victorius Victorius Buna seara Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)