avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor caldura pentru persoana cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor caldura pentru persoana cu uzufruct viager


Buna ziua,
Soacra mea, i-a vandut fiicei mele garsoniera, fiind proprietate personala. Acum pe noul contract de v-c figureaza numele fiicei mele, dar si faptul ca soacra mea ,,isi rezerva dreptul de uzufruct viager asupra imobilului"
Aici intervine o nelamurire: soacra mea avand pensie mica, beneficia de o suma ca subventie la caldura. Noul contract, fiind pe numele altcuiva, ii mai da dreptul soacrei mele la subventie?
Mentionez ca fiica mea are domiciliul stabil la o alta adresa si nu locuieste, nici nu va locui cu bunica ei. Administratorul imobilului spune ca nemaifiind titular de contract, soacra mea pierde subventia.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Subventie caldura pt. persoana cu uzufruct viager(are dreptul sa locuiasca in ap. pana decedeaza cornelusha cornelusha Buna ziua, Soacra mea, i-a vandut fiicei mele garsoniera, fiind proprietate personala. Acum pe noul contract de v-c figureaza numele fiicei mele, dar si ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate sub incidenta clauzei de uzufruct viager pana la partaj lawyer13 lawyer13 buna sunt coproprietar al unui imobil impreuna cu fosta sotie in proportie de 50%,imobil care nu s a partajat din motive legate de costuri ce vin odata cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchiriez garsoniera corinacarstoiu corinacarstoiu Am semnat contractul de vanzare - cumparare cu bunica mea pentru o garsoniera in luna august. Exista in acest contract o clauza care spune ca bunica mea poate ... (vezi toată discuția)